Blogging with Common Sense

How to Become a Wii Tennis Pro

Cu ocazia sarbatorilor de iarna am achizitionat un Wii – era la reducere in Carrefour (650 Ron). Deocamdata am doar 2 jocuri: Wii sports si Wii play dar am de gand sa achizitionez si altele.
Cel mai mult mi-a placut tenisul pe Wii Sports, chiar am ajuns profesionist dupa 2 saptamani de jucat; fie vorba intre noi ma cam doare umarul dar sa continuam.

Ca sa ajungi profesionist la Wii Tennis Sports trebuie sa ajungi la 1000 de puncte, pe care le castigi daca faci un joc bun impotriva bots-lor Wii. Cu cat e mai mare diferenta de puncte intre jucatorii vostri si bots cu atat veti castiga mai multe puncte.

Secretul e sa joci cat mai mult cu jucatorul de la fileu plus Power Serve. La serva, daca arunci mingea in sus cu putere, cand va ajunge la inaltimea maxima va ramane cateva secunde in aceeasi pozitie si se va roti. Acum este momentul sa o loviti cu putere, cred ca ajuta si daca rasuciti putin din incheietura.

Daca schimbati directia in care merge mingea sau veti da lung de linie va veti obosi adversarul (apar stropi de transpiratie in jurul lui) atunci aveti sanse mari sa-l invingeti caci va gresi mai des si va fi mai lent ca de obicei.

Daca invatati sa jucati cu jucatorul de la fileu va va fi mai usor sa schimbati directia servei.
Din cate am observat e usor de jucat din incheietura, nu e nevoie sa miscati tot bratul.

Tips:
1. Daca apasati 2 cand incepe jocul (dupa ce apare mesajul Press A+B) meciul se va juca fara spectatori si pe un teren albastru (de antrenament).
2. Cand se alege echipa puteti sa apasati pe jucatorii vostri si sa fie afisat doar ?. Astfel veti asista la un meci in care ambele echipe vor fi controlate de CPU. Camera de filmat se poate misca cu sagetile.
3. Pentru a nu mai afisa reluarile este nevoie ca echipa castigatoare sa apase tasta A.
4. Campionul de tenis este Elisa, daca o infrangeti veti primi un mesaj in Wii Message Board
5. Ca sa faceti 2400 puncte trebuie sa ajungeti la peste 2350 si sa nu pierdeti timp de 15 meciuri (asta inca nu am testat).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s