Blogging with Common Sense

Kindle 4 – Tips and Tricks

1. Tips and Tricks Kindle 4  – pe mobileread

2. Daca ai varianta cu reclame si doresti sa scapi de ele ai cateva optiuni:

5 responses

  1. Pingback: Kindle 3 – Tips and Tricks « I think therefore i blog

  2. marius

    Am o problema cu cautarea in dispozitiv.La inceput imi mergea ok, acum nu stiu ce s-a intamplat cu el.Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate .
    Sunt in pagina de baza ,doresc sa caut o carte sau mai multe scrise de un autor oarecare, de exemplu , caut o carte scrisa de Karl May…scriu numele lui in casuta search si ii dau cautare…El imi cauta in interiorul cartilor aceste 2 cuvinte karl si may si imi aduce 6 pagini de carti in care a gasit cele doua cuvinte.va dati seama ca e aiurea de tot sa iti scoata o sumedenie de carti in loc sa caute strict autorul sau ceva din titlu care sa contina cuvintele karl si may.
    Precizez ca la cautare selectem „My items ” nu altceva….Eu nu vreau sa imi caute in carti, vreau doar in titlu si autor… Modelul de kindle este 4 touch.

    1 februarie 2012 la 18:21

  3. Incearca sa cauti dupa ce ai sortat cartile in functie de Titlu sau Autor. Pentru a le sorta, in lista ta de carti sau de colectii, apasa butonul Up pana cand se selecteaza Showing all x items apoi butonul Right.

    2 februarie 2012 la 10:42

  4. Diana Stan

    Salut! ai idee cum pot calcula sau introduce numar de pagina pe kindle 4? fata de versiunea precedenta nu-ti mai arata si paginile ci doar locatiile. m-ar ajuta mult macar cu o aproximare de cateva pagini. Multumesc!

    19 septembrie 2012 la 22:58

    • Daca apesi butonul Menu ar trebui sa-ti afiseze si numarul paginii.

      24 septembrie 2012 la 8:57

Lasă un comentariu