Blogging with Common Sense

Revista COMICS nr. 7 (ianuarie 2012)

Primul numar al Revistei COMICS pe anul acesta si deja al saptelea numar in total reuneste pagini de comics si benzi desenate a nu mai putin de 22 de autori romani: Alex TambaAlice RapceanuAdrian SerghieAndrei Puica,Costel BDCristinel ZaharieCristian Mindrut, Doru Axinte, Gavrila AlexandraIonut PopescuMihai IonescuMatei BraneaNicolae NeguraOctav UngureanuRaluca Z., Serban Andreescu, Sorin PintiliiSilviu CadiaSickboyToma,Vlad Forsea si Xiusha.

 Lansarea va avea loc vineri, 27 ianuarie, ora 19:00 la Galeria SAINT INK (str. Doamnei nr.3) unde va asteptam cu o mini-expozitie semnata Xiusha si un nou album de buzunar scos de Toma de la comics.cevamarunt.ro. Vor fi jocuri si boardgames de la tarabadejocuri.ro, reviste de la comicbookcity.ro, produse de la tanaaa.ro cat si cea mai noua colectie Boule.

Revista poate fi citita integral si gratuit pe www.revistacomics.ro si poate fi embeduita pe orice site sau blog folosind codul de embed de aici iar varianta tiparita a revistei poate fi comandata de aici

Acest numar a fost realizat cu sprijinul comicbookcity.ro

mai multe pe revistacomics.ro – link direct

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s